به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خواهران برازجان، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج صبح امروز، معاون فرهنگی و مسئول بسیج طلاب مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) برازجان به همراه جمعی از کارکنان و طلاب بسیجی جهت تجدید میثاق با شهداء و دیدار با خانواده شهید نادر مهدوی به گلزار شهدای روستای بحیری شهرستان دشتی عازم شدند.
حسن فقیه برادر شهید نادر مهدوی ضمن خوش آمدگویی در جمعی صمیمانه به ذکر فضایل اخلاقی شهید پرداخت و گفت: از جنبههای شاخص اخلاق فردی و اجتماعی شهید، تواضع فوقالعاده ایشان بود و از خود برتربینی و نخوت، دوری می جست.
وی افزود: شهید، به مدد برخورداری از خصلتهای پسندیده انسانی و اسلامی، شخصیتش بسیار رشد یافته بود.
فقیه در ادامه و در پاسخ مهمان در نحوه اختلاف نام خانوادگی، اینگونه تشریح کرد: نام ابتدایی وی، حسین بسریا بود ایشان خیلی دنبال این رفت که برای شهرت بسریا، یک ریشه و عقبهای پیدا کند. راستش ما ربطی هم به بصره عراق نداریم و این فامیل، به اصالتمان هم دخلی ندارد و من هم شهرتم را به شهرت مادری تغییر داده بودم، وقتی دست نادر به جایی نرسید، تصمیم گرفت شهرتش را تغییر دهد و به دلیل ارادت خاصی که به حضرت مهدی(عج) داشت، شهرتش را مهدوی گذاشت.
برادر شهید مهدوی ضمن بزرگداشت مقام والای طلبگی، بیان کرد: همانطور که شهداء عنایت ویژهای به اصل امر به معروف و نهی از منکر داشتند و سلامت جامعه، امر ضروری است لذا شما خواهران طلبه با تمام جدیت و اهتمام، پایبند به این امر باشید.
طلاب با اهدای قرائت زیارت عاشورا و وصیت نامه شهید مهدوی با آرمان های والای شهدا و مقام شامخ شهیدان گرانقدر تجدید میثاق کرد.
در پایان وصیت نامه شهید را با هم می خوانیم:
بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحــیمِ
بروید بجنگید و زمینه را برای آینده فرزندان خود، مساعد نمایید.
سلام بر محمّد(ص)؛ که با خدمات خود، سعادت و شرافت را برای انسانیت تضمین کرد؛ و درود بر حضرت مهدی(عج) و نائب بر حقش امام خمینی(رض) و امّت حزبالله و از خودگذشته. درود و سلام خدا بر شما باد که با حضور دائم خود در صحنه، اسلام عزیز و امام را یاری کردید.
برادران عزیز و خواهرانِ محترمه! امـروز اسلام با خون انسانهای پاکدل و معصوم، همچون حسینبن علی(ع) و قاسمبن الحسن(ع) و با زحمات شبانهروزی رسول اکرم(ص) باقیمانده است. بهای این مکتب، تحمل اسارتِ موسیبن جعفر(ع) سمبل مقاومت و ایثار، جگر پاشیدهشده امام رضا(ع) و دیگر شهدای اسلام بوده است. گذشتگان، با جان و همه وجود، از این مکتب دفاع کردند و به ما سپردند. اما امـروز، دشمنانِ قسمخورده ما، فرزندان معاویهبن ابیسفیان و عمروعاصها، به طور مصمّم، عزم نابودی قرآن کریم دارند و راه یزیدبن معاویه را دنبال میکنند. امروز دشمن ما صدام نیست؛ امروز دشمن ما حزب بعث نیست؛ اینها عروسکهای کوکیِ استکبارند و ما دشمنِ واقعی خود را استکبار جهانی، به سرکردگیِ آمریکا میدانیم. شرق و غرب، گذشته از اختلافاتِ درونیِ خود، متّحدانه موضعی خصمانه در برابر اسلام گرفتهاند. بدانید که امـروز، شرافت و عزّت، در سایه جهاد و ایثار و شمشیر است. بکشید دشمنانِ اسلام و دین خدا را؛ تا فکر تجاوز و غارت را در سر نپرورانند.
خداوند گاهی با غضب و گاهی با رحمتِ خود، ما را امتحان مینماید. امروز، وسیله امتحان ما جنگ و بسیج است. بر هر فرد مسلمان که سحرگاه بر میخـیزد و ندای لااله الاّ الله را سر میدهد و خواب گران را فدای شرافت و انسانیت میکند، واجب است که در این امتحان، شرکت کرده، یا با شهادت و یا با مدفون نمودنِ دشمن، پـیروزمندانه به درآید.
در دریای مرگ شنا کنید تا به ساحل پیروزی برسید. ای بهظاهرزندگان! آگاه باشید که قافله مرگ، همچنان به مقصد نیستی در حرکت است؛ شما نیز امور دنیوی را کنار گذاشته و بدان ملحق شوید. سعی کنید این مرگ را با چشمان باز و جسورانه انتخاب نمایید. قبل از آنکه در چنگال مخوفش گرفتار شوید، دل از دنیا برکنید و پا در عرصه مـیدان بگذارید و بر علیه دشمنانِ اسلام برَزمید که در این نبرد، چه کشته شوید و چه بکشید، پیروزید.
اکنون، من به پیروی از امامحسین(ع) پای در چکمه کرده به جبهه میروم. به جبهه رفتن یعنی به معشوقِ خود پیوستن. امـیدوارم چه با قلیلخدمتی که بدان قادرم، و چه انشاءالله با شهادتم، به وظیفه الهی خود که پروردگار عالم برایم منظور داشته عمل نمایم. عزیزانم! حسینِ زمان شدن، سخت است. حسینِ زمان شدن یا یزیدیانِ زمان را نابودکردن، جز با ساییدن تن در زیر تانکها و تکهتکهشدن در زیر خمپاره دشمن، امکانپذیر نیست. امت قهرمان! همچون گذشته، جـز برای خدا کار نکنید؛ هدفتان فقط «الله»، کتابتان قرآن و رهـبرتان خمیـنی باشد.
پدر! مادر! برادر! همسر! و خواهرانم! اگر من شهید شدم، بدانید که کمال سعادت را یافتهام. هیچگونه ناراحـتی به خود راه ندهـید. بدانید که این مرگ را آگاهانه انتخاب نمودهام.
وَالسَّلامُ عَلَیْکُمْ وَ رَحْمَهُاللهِ وَ بَرَکاتُهُ
۱۳۶۳/۱۲/۲۰نادر بسریا معروف به حسین مهدوی